ptica ili kavez?

04 Jun, 2009

u zatvor po doživotnu... ljubav

Generalna — Autor inapreradova @ 23:29

Nedavno se podigla izvesna "buka" oko američkog veb sajta ConjugalHarmony.com... Međutim, ne veća od prolazne reklame. Možda upravo on vremenom postane još jedno od naših tajnih oružja s obzirom da se stvar zataškala i sajt posećuju samo najzainteresovaniji na temu koje se tiče?!

Naime, reč je o sajtu koji nudi veoma šarmantno i nesvakidašnje iskustvo, ali, nemojte da vas prerano "zavede", nimalo naivno - muškarci i žene mogu da pronađu svoju srodnu dušu iza zatvorskih rešetaka.

Ekipa ljudi sa pomenutog sajta došla je na ideju o otvaranju stranice koja bi bila od pomoći onima sa jedne strane da kontaktiraju i ostvare ljubav sa onima sa druge strane rešetaka. Njihov kontakt odvija se upravo preko kreirane stranice (zatvorenici, u sve više ustanova imaju omogućen pristup internetu) gde vide pisma koja su primili i preko koga mogu da ugovore sastanke sa ljubljenim odnosno ljubljenom.

Putem pretraživača mogu se pronaći partneri ili partnerke određenih dobi, rasa i kriminalnih dela, mogu da se vide i prohtevi i želje usamljenika (neretko osuđenih na dugogodišnju robiju).

Pošto ostvare komunikaciju, omogućavaju im se pozivi telefonom. Ukoliko se izjasne da žele brak sa zatvorenikom ili zatvorenicom, to je moguće u krugu zatvora nakon čega slede bračne posete. Prva poseta se zakazuje sedam dana od sklapanja braka.

Pa tako, ukoliko, naiđete na sledeću reklamu, da znate šta vas je snašlo:

"Umorni od stalnih prevara? Umorni od stalnog spuštanja daske u kupatilu? Želite da provedete vikend u fotelji gledajući fudbal? Više ne morate da se brinete oko takvih stvari jer vam mi nudimo upoznavanje, vezu ili čak brak sa devojkama iza rešetaka. Napokon ćete imati ženu kakvu ste oduvek želeli ili bolje reći gde ste je oduvek želeli." 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me